Despre Mine

Numele meu este Robert , sot si tatal a doi baieti minunati. Sunt stabilit intr-un oras din judetul Valcea , fac fotografie din anul 2016 si iubesc aceasta meserie. Imi place sa fotografiez oameni si mai ales sa spun povesti prin pozele mele. Imi place să surprind momentele natural, așa cum se întâmplă ele, de aceea încerc să intervin în cursul evenimentului cât se poate de puțin, folosindu-mi, în același timp, imaginația și creativitatea

Este important pentru mine sa va povestesc cate putin despre cum vad eu nunta. Nunta nu este o sedinta foto, nunta este o poveste, povestea unei zile speciale in care este important sa sarbatoriti iubirea voastra, sa va distrati si sa va bucurati de fiecare moment alaturi de cele mai importante persoane din viata voastra. Sarcina mea este de a spune o poveste prin imagini, o poveste care sa va aduca aminte de cea mai importanta zi din viata voastra de cuplu.

Fiecare eveniment este unic, voi sunteți unici ! Deci , nu te astepta ca evenimentul tau sa arate la fel ca ceea ce ai vazut la mine pe site ,  ci asteapta-te sa fie si mai frumos !  Dacă doresti să ne cunoastem , dă-mi de veste!

Ai o intrebare?
Contacteaza-ma!